CALITATE PREMIUM - PRODUSE ORIGINALE 100%

DESPRE NOI

Structura unui parfum

Note de varf, note de mijloc si note de baza

Mirosul parfumului se schimba in timp, in functie de compozitie, de piele, dar si de structura parfumului.

  • Notele de varf  sunt cele pe care le simti prima data cand aplici parfumul. Are scopul de iti atrage atentia. Aceasta nota dispare, in maxim cateva minute,lasand loc sa intre in scena motele de mijloc.

  • Notele de mijloc apar dupa un sfert de ora de cand ai inceput sa porti parfumul. Aceste note persista maxim 3 ore pe pielea ta si se interpatrund cu notele de baza.

  • Notele de baza se simt dupa 30 de minute si persista pe piele cateva ore. Baza arfumului este, de obicei, discreta, dar foarte de durata.

Feluri de parfumuri

Parfumurile sunt structurate dupa notele ce predomina in ele. Cele mai multe sunt florale, aldhehidice, citrice, orientale, marine si verzi.

Descopera-ti unicitatea cu parfumul care este pentru tine

Cum aleg un parfum?

Ca sa poti alege un parfum potrivit, e nevoie de cateva indrumari simple:

Alege maxim 3 parfumuri pe care s ale mirosi unul dupa altul

Lasa parfumul sa iti cunoasca pielea, testeaza-l doar pe pielea ta!

Lasa parfumul sa actioneze, nu la decizii pripite. S-ar putea sa iti placa sau nu, peste cateva minute.

Cat parfum e prea mult parfum? Cum il folosesti?

Daca ti-ai ales parfumul preferat si te incanta pana la extaz, iti lasam aici cateva tips&tricks ca sa il poti purta mai mult.

Cum se folosește parfumul? Regulile de bază ale aplicării

  • Ideal este sa aplici parfumul in punctele de puls. Încheieturi, pe gat, in spatele urechilor.

  • Daca vrei sa persiste mai mult, ia-ti toata gama de cosmetice parfumate de la acelasi brand. Lotiunea de corp si gelul de dus, crema de maini si deordorantul. Iși poti cumpara un set de parfum cadou  ca sa le ai pe toate.

  • Bunica se dadea cu colonie in par. Era un truc vechi pe care il poti folosi si tu astazi. Dar ai grija sa aplici parfumul de la o distanta de 15 cm.

  • Mai poti sa treci si prin norul de arfum, la fel cum faceau cucoanele din perioada interbelica, pentru a fi pastrata discretia.

Parfumurile si momentele zilei.

Parfumul de zi  este de cele mai multe ori un aer fresh pe care vrei sa il ai cu tine intreaga zi.  Ideal ar fi sa fie lejer, usor de purtat, citric, fructat sau floral. 

Parfumul de seara poate fi cu tente orientale, mai intens si mai cuceritor. Este ideal sa fie purtat ca sa intoarca privirile.

Parfumurile si anotimpurile

Parfum de primavara si vara- sunt recomandate peafumurile usoare, florale, proaspete, cu arome de verde, bujor sau iasomie.

Parfumurile de toamna iarna sunt cele orientale, dein mirodenii, lemnoase, foarte potrivite pentru vremea friguroasa.