CALITATE PREMIUM - PRODUSE ORIGINALE 100%

LIVRARE & PLATA

Fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere, Clientul beneficiază de o perioadă de 14 (paisprezece) zile pentru a se retrage din Contract, perioadă calculată începând cu ziua în care Clientul sau o parte terţă, alta decât Curierul şi care este indicată de Client, intră în posesia fizică a produselor (Art. 9 din OUG34/2014), sau:

  • începând cu ziua în care Clientul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de Client, intră în posesia fizică a ultimului produs, în cazul în care Clientul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat;
  • începând cu ziua în care Clientul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs.

Exercitarea dreptului de retragere

În vederea exercitării dreptului de retragere, Clientul, înainte de expirarea perioadei de retragere va informa Furnizorul cu privire la decizia sa de retragere din Contract prin email sau printr-o solicitare scrisa trimisa la adresa Furnizorului.

Furnizorul va confirma Clientului, fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere în termen de 2 zile lucrătoare.

Dreptul de retragere este valabil exercitat, dacă comunicarea cu privire la exercitarea dreptului de retragere este transmisă de către Client în atenția Furnizorul înaintea expirării perioadei respective.

Obligațiile Furnizorul în cazul retragerii

Furnizorul va returna toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea Clientului, inclusiv, după caz, costurile livrării, nu mai târziu de 14 zile de la data la care Furnizorul a intrat in posesia fizică a tuturor Produselor returnate de Client.

Clientul își dă acordul ca Furnizorul să ramburseze sumele în contul bancar al Clientului, care va fi menționat de către Client. Rambursarea sumelor plătite de Client către Furnizor nu se poate face in numerar.

Obligațiile Clientului în cazul retragerii

În conformitate cu Art. 14 din OUG34/2014, Clientul, în cazul exercitării dreptului de retragere, se obligă să returneze Produsele unei persoane autorizate de Furnizor, să recepţioneze Produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 (paisprezece) zile de la data la care acesta a comunicat Furnizorului decizia sa de retragere din Contract.

Având în vedere natura Produselor comercializate de Furnizor, Clientul se obligă să returneze Produsele către Furnizor într-o stare perfectă și impecabilă, nefolosite/netestate, cu sigiliul si ambalajul original intact, respectiv într-o stare în care Produsul poate fi comercializat din nou. Produsul va fi returnat împreună cu toate accesoriile, eșantioanele/cadourile gratuite, promoțiile, în ambalajul original nedeteriorat și cu instrucțiunile de folosire.

Clientul va returna Produsul către Furnizorul la adresa mentionata de Furnizor.

Furnizorul nu acceptă coletele trimise la altă adresă.

Exceptări de la dreptul de retragere

Sunt exceptate de la dreptul de retragere referitor la contractele la distanţă următoarele:

  • contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Clientului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către Furnizor;
  • contracte având ca obiect furnizarea de Produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
  • contracte având ca obiect furnizarea de Produse sigilate care au fost desigilate de Client;
  • contracte având ca obiect furnizarea de Produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;