CALITATE PREMIUM - PRODUSE ORIGINALE 100%

LIVRARE & PLATA

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Furnizorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Furnizorul își rezervă dreptul de a modifica unilateral și necondiționat, precum și în funcție de propriile interese Prețurile Produselor prezentate pe Pagina de internet.

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expediere si/sau incasare aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe site.

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului www.ykoo.ro sunt exprimate in Lei si contin T.V.A.

Plata se poate face online, prin card bancar sau ramburs.

Ramburs – Clientul efectuează plata Prețului la data livrării/recepționării Produsului către Curier, care va elibera o chitanță. În cazul modalității de plată prin Ramburs Prețul este scadent la data livrării/recepționării Produsului.

Card bancar – Clientul efectuează plata Prețului la data transmiterii cererii/comenzii sale de cumpărare privind Produsele selectate pe Pagina de internet Furnizorul. În cazul plății prin Card bancar Prețul este scadent la data recepționării de către Client a Mesajului electronic de confirmare. Card-urile bancare acceptate sunt: VISA, Master Card, Maestro.

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Furnizorul foloseste platforma MobilPay.ro.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati MobilPay.ro.

Datele obligatorii sunt. Nume posesor, Nr card, data expirare, CVV, parola 3d secure.