CALITATE PREMIUM - PRODUSE ORIGINALE 100%

La orice comanda peste 150 lei poti pune in cos GRATUIT o mostra de Parfum, rujul Revlon Super Lustrous Lipstick 440 Cherries In The Snow sau Creionul contur buze YSL Rose Cotton

La comenzi de peste 250 de lei poti alege pana la 3 produse cadou.

LIVRARE & PLATA

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Furnizorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Furnizorul își rezervă dreptul de a modifica unilateral și necondiționat, precum și în funcție de propriile interese Prețurile Produselor prezentate pe Pagina de internet.

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expediere si/sau incasare aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe site.

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului www.ykoo.ro sunt exprimate in Lei si contin T.V.A.

Plata se poate face online, prin card bancar sau ramburs.

Ramburs – Clientul efectuează plata Prețului la data livrării/recepționării Produsului către Curier, care va elibera o chitanță. În cazul modalității de plată prin Ramburs Prețul este scadent la data livrării/recepționării Produsului.

Card bancar – Clientul efectuează plata Prețului la data transmiterii cererii/comenzii sale de cumpărare privind Produsele selectate pe Pagina de internet Furnizorul. În cazul plății prin Card bancar Prețul este scadent la data recepționării de către Client a Mesajului electronic de confirmare. Card-urile bancare acceptate sunt: VISA, Master Card, Maestro.

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Furnizorul foloseste platforma MobilPay.ro.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati MobilPay.ro.

Datele obligatorii sunt. Nume posesor, Nr card, data expirare, CVV, parola 3d secure.