CALITATE PREMIUM - PRODUSE ORIGINALE 100%

LIVRARE & PLATA

Furnizorul livrează Produsele exclusiv pe teritoriul României. Produsele vor fi livrate Clientului sau persoanei desemnate de Client prin intermediul unei societăți de curierat rapid (denumită în continuare ”Curierul”) la adresa de livrare menționată în Formularul de înregistrare.

Clientul va primi pe email toate informatiile legate de livrare cum ar fi: numele curierului si modalitatea de livrare.

Clientul se obligă să primească Produsul sau să desemneze o persoană cu privire la preluarea Produsului de la Curier. Produsul va fi livrat Clientului sau persoanei desemnate de Client, iar în lipsa acestora Curierul este însărcinat de Client să predea Produsul unei alte terțe persoane aflate în spațiul de la adresa de livrare.

În acest ultim caz, Clientul își dă expres acordul cu privire la predarea Produsului unei alte terțe persoane aflate la adresa de livrare, presupunându-se că această terță persoană a fost mandatată de către Client cu preluarea Produsului de la Curier.

Clientul sau persoana desemnata de Client pentru a lua in primire Produsul de la Curier are obligatia sa deschida Coletul in fata Curierului si sa verifice daca in Colet sunt toate produsele din Factura care insoteste Coletul si daca aceste produse au ambalajul intact.

La data livrării/recepționării Produsului Clientul se obligă să semneze o confirmare de primire (denumită în continuare ”Confirmarea de primire”). Confirmarea de primire face dovada deplină a faptului că Produsul a fost predat Clientului de către Curier si a faptului ca coletul si continutul lui sunt conform facturii si sunt intacte.

Clientul se obliga sa achite suplimentar costul livrarii Produsului in cazul comenzilor de pana la 250 (doua sute cinci zeci) Lei. Pentru comenzile mai mari de 250 lei Clientul va beneficia de livrare gratuita.

Furnizorul, prin Curier, va încerca să livreze Produsul către Client într-un termen de 1 pana la 4 zile lucrătoare, calculat de la data recepționării Mesajului electronic de confirmare. In cazul produselor care nu se regasesc in stoc vi se va comunica o zi de livrare corespunzatoare.