CALITATE PREMIUM - PRODUSE ORIGINALE 100%

DESPRE NOI

Parfumuri. Ce poate fi mai frumos?

Parfumurile sunt parte din viata fiecaruia dintre noi. Ne aduc aminte de cele mai romantice sau frumoase momente, asociem mirosurile cu personalitati, ne trezesc emotii intense. Parfumul preferat iti ofera incredere in tine si poate fi cu tine oricat de departe ai vrea sa ajungi.

Cum iti gasesti parfumul potrivit?

A durat mult pana sa iti gasesti parfumul care iti place. Insa in lume sunt milioane de parfumuri. Niciodata unul nu e de ajuns. Noi suntem aici sa te ajutam sa te decizi ce iti place la un parfum.

Apa de parfum, parfum. Apa de toaleta, apa de colonie. Denumiri pe care le-ai auzit generic de atatea ori, iar noi, iti explicam pe indelete ce inseamna

  • Parfum este cel mai scump tip de parfum dintre cele existente. Concentratia de parfum este de 20-30%, adica uleiuri esentiale combinate cu parfum. Este atat de intens, pana la 24 de ore.

  • Apa de parfum Spre deosebire de parfumuri, apa de parfum are intre 10-20% ulei parfumat pur; restul este o combinatie de apa si alcool. Apa de parfum tine intre 8 si 10 ore pe piele. Este ideal de purat ziua.

  • Apa de toaleta Acest tip de parfum dureaza de la 3 pana la 5 ore pe corp si are o concentratie de 5 pana la 15% de uleiuri, iar restul este alcool.

  • Apa de colonie contine intre 2 si 4% ulei de parfum si dureaza doua ore pe corp. La inceput are un miros foarte puternic.

Pentru cine sunt parfumurile?

Parfumuile sunt pentru toata lumea. Ele se impart in parfumuri de femei, pafrumuri de barbati si parfumuri unisex

  • Parfumurile pentru femei sunt indeosebi florale, apoi fructate, catifelate sau cu arome de mirodenii.

  • Parfumurile pentru barbati sunt in principal acvatice, citrice sau lemnoase. Mai intalnim si cu arome de mirodenii, orientale sau de tututn

  • Parfumurile unisex se potrivesc atat pentru femei, cat si pentru barbati. Predomina mirosurile de citrice, lemnoase si cele orientale.